Çağrı Merkezi Yazılımı -
spechy logo

Gelişmiş Çağrı Merkezi Yazılımı İle müşterilerinize eşsiz müşteri desteği sunun

Çağrı merkezi CRM yazılımı, destek taleplerini daha hızlı kapatmak ve müşterilerin ürününüzü başarıyla kullanmasını sağlamak için güçlü araçlarla müşteri destek ekibinize yardımcı olur.

Spechy Inbox

Güçlü bir çağrı merkezi işlettiğinizde amacınız birinci sınıf müşteri desteği sağlamaktır. İyi müşteri hizmeti sunmak, müşteri memnuniyeti seviyelerini artırmak ve sürdürmek için çok önemlidir. Güçlü bir çağrı merkezi crm yazılım çözümü dünyada büyük fark yaratır. Spechy Çağrı Merkezi CRM’in müşteri destek sistemi, size 7/24 saat müşteri hizmeti sunma yeteneği sağlayarak ilk çağrıya yanıt verme oranlarını iyileştirmek için ihtiyaç duyduğunuz müşteri destek özelliklerini sağlar. Müşteriler sizlere diledikleri zaman ulaşıp yardım arayabiliyorsa, kaliteli çağrı merkezi hizmeti sunan bir işletmenizin olduğunu söyleyebilirsiniz.

Çağrı Merkezi Yazılımı

Çağrı Merkezi Yazılımı

Gelişmiş Çağrı Merkezi yazılımı ile müşterilerinize eşsiz bir müşteri hizmetleri deneyimi sunabilir onları memnun edebilirsiniz. 

Müşterilerinize müşteri desteği (yani, ürününüzü kullanırken karşılaştıkları herhangi bir zorluğu çözmelerine yardımcı olmak için sizinle iletişime geçme yeteneği) sunduğunuzda, sizinle kolayca iletişime geçebilecekleri ve ürün desteği alabilecekleri bir yola ihtiyaç duyarlar.

Çağrı merkezi CRM yazılımı size bu yeteneği sağlar. Tüm müşteri hizmetleri temsilcilerinizi, gelen destek çağrılarının yönlendirilmesini, biletleme etiketlemesini ve işlenmesini otomatikleştiren tek bir platform aracılığıyla birbirine bağlar. Çağrı merkezi yazılımı, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) platformuyla birlikte kullanıldığında çok değerlidir. Bunun nedeni, gelen her çağrının, çağrıyı yapan kişinin CRM kaydına kadar takip edilmesi ve o müşteriyle yaptığınız tüm müşteri destek etkileşimlerinin 360 derecelik tam bir görünümünü elde etmenizdir. Bu yalnızca destek temsilcileriniz için değil aynı zamanda pazarlama ve satış ekipleriniz ve CRM’nizi kullanan herkes için de geçerlidir.

Spechy, potansiyel müşteri yaratmadan satış etkinleştirme ve müşteri desteğine kadar uçtan uca müşteri yolculuğu yönetimi sağlayan bir platformdur. Tüm bu işlevler ve bunların sonucunda ortaya çıkan veriler ve içgörüler, gelişmiş çağrı merkezi özelliklerine sahip tek bir sistemde depolandığından, Spechy CRM size mümkün olan en iyi müşteri hizmetini ve desteğini sağlama gücü verir.

Çağrı Merkezi CRM Yazılım Özellikleri

Spechy Çağrı merkezi yazılımı eksiksiz olarak müşteri hizmetleri sunmanıza olanak sağlar. Müşterileriniz ile iletişimde sizlere ekstra özellikler sunarak kesintisiz eksiksiz bir hizmet sunmanızı onları memnun etmenize olanak sağlar.

voice calls
Mobile calls

Gelişmiş telefon entegrasyonları

Spechy’in çağrı merkezi yazılımından yararlanmanın temel faydalarından biri, tümleşik olarak bir arama uygulamasına sahip olmasının yanı sıra sisteminizi arama yapıp alacağınız üçüncü taraf telefon , telekom uygulamalarıyla entegre etmenize olanak sağlamasıdır. 

Bir kez entegre edildikten sonra, Spechy’den ekranlarından ayrılmadan arama yapabilir ve alabilirsiniz.

Gelişmiş telefon entegrasyonlarından yararlanma yeteneği sayesinde, verimliliği artıracak ve telefonla erişim ve müşteri desteğinin etkinliğini en üst düzeye çıkaracaksınız.

Giden Aramalar

Tercih ettiğiniz telefon sağlayıcınızın Spechy ile entegre olmasıyla, kolaylıkla giden aramalar yapabilirsiniz. Ulaşmaya çalıştığınız kişinin iletişim kaydını aramanız yeterlidir ; Spechy aracılığıyla bu kişiyi doğrudan arama seçeneğini göreceksiniz. İhtiyacınız olan tek şey mikrofonlu bir kulaklıktır.

conversational AI platform

Spechy nasıl Çalışır?

Hemen Deneyin

Spechy ile Müşterilerinize Mükemmel bir çağrı merkezi hizmet sunun. 

 

Çağrı notları

Temsilciniz telefonda müşteri desteği sorununu çözerken, çözüm veya sorun ile ilgili notlar almasına olanak tanır. Tüm bunlar CRM’de gerçekleşir çünkü çağrı bu sistem üzerinden alınmıştır. Bir çağrı sırasında alınan notlar, arayan müşterinin etkileşim geçmişine otomatik olarak eklenir ve böylece temsilcilerin geri dönüp çağrıdaki önemli noktalara referans vermelerine olanak sağlanır.

Çağrı raporları

Herhangi bir Çağrı Merkezi CRM Yazılımı , müşteri destek raporları çalıştırmanıza ve ekibinizin hangi noktalarda beklentilerin altında kaldığını ve hangi noktalarda hedefe ulaştıklarını anlamanıza olanak tanıyan temel ölçümleri takip etmenize olanak sağlamalıdır. Çağrı sonuçlarına ilişkin öngörü sağlayan raporlamayla, yapılan ve alınan tüm çağrılara ilişkin verileri ve ölçümleri takip edin. Kullanıcıya göre çağrıları, çağrı süresini, çağrı sonuçlarıyla ilgili raporlamayı ve daha fazlasını görüntüleyin. Tüm Spechy raporlamalarında olduğu gibi, bunların e-postanıza düzenli aralıklarla teslim edilmesini de planlayabilirsiniz.

Inbound Call

Gelen Aramalar

Spechy de çalışırken gelen çağrıları alabilirsiniz. Bir çağrı geldiğinde, ekranda gelen bir çağrıya ilişkin bir bildirim göreceksiniz ve yapmanız gereken tek şey tıklamak ve yanıtlamak ve çağrıyı yanıtlamak.

Gelen ve giden aramalar, belirli bir kişiyi aramanız gereken veya o kişinin sizi doğrudan aradığı durumları ifade eder. Ancak bir çağrı merkezi işlettiğinizde, bu çağrıları otomatik olarak alıp doğru destek temsilcisine yönlendirecek bir mekanizmaya ihtiyacınız vardır. Temsilcileriniz muhtemelen başka bir görüşmededir veya çağrı yönetimiyle meşguldür, bu nedenle telefonun yanında durup çağrıları beklemeyeceklerdir.
Çağrı dağıtma özellikleri, gelen her destek çağrısının nasıl ele alınacağını yapılandırmanıza ve belirlemenize olanak tanır. Hangi temsilcilerin halihazırda telefonda olduğunu bilir ve gelen çağrıyı o anda boş olan bir temsilciye yönlendirir.

Yardım masası

Birisi destek talebinde bulunduğunda sistem, o kişinin sorunu için otomatik olarak yeni bir yardım masası destek bildirimi oluşturur. Daha sonra sistem, destek ekibinizin o müşteriyle olan tüm temas noktalarını takip ederek size gelecekte başvurabileceğiniz bir kayıt sunar.

Bu, temsilcilerin her müşterinin geçmişte karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi sahibi olmasını sağlar ve yeni sorunları ilk denemede daha iyi çözmelerine olanak tanıyan değerli bir veri sunar. Ayrıca Spechy’in çağrı merkezi yazılımı özellikleri, bu bildirimleri sistem üzerinden çözüme doğru taşınması sürecini kolaylaştırır ve otomatikleştirir. Temsilciniz sorunu ilk denemede çözerse, bildirimi kapalı olarak işaretler ve gerisini sistem halleder: durumu kapalı olarak güncellemek, kapatmak için gereken süreyi takip etmek vb. Daha sonra, bilgi edinmek için raporlar sahip olursunuz.

Inbound Call Center Agent
Çağrı Merkezi Sonuç Kodu

İşlem Sonuç Kodu

Spechy, veritabanınızdaki her kişiye sonuç kodu eklemenizi sağlar. Sistem tarafından sağlanan sonuç kodları mevcuttur ancak iş modelinize ve müşterilerinizin ihtiyaçlarına uygun özel sonuç kodları da oluşturabilirsiniz. 

 

Arama Kaydı

Bir çağrı merkezini çalıştırırken tam şeffaflığı korumak her zaman iyidir. Spechy’nin çağrı merkezi yazılımı, yapılan ve alınan her aramanın kaydını tutmanıza olanak tanır. Müşterilerin sizinle olan iletişim geçmişini ve detaylarını müşteri temsilcilerine gösterir. Ve bu sadece olup bitenler hakkında daha yüksek seviyede şeffaflık sağlamakla kalmıyor, böylece yöneticiler de olayların nabzını tutabiliyor. Ayrıca temsilcilerin geri dönüp konuşmada kaçırdıkları bir şey için kayda başvurmalarına da olanak tanır.

social media icons

Spechy Hakkında daha fazla bilgi

Spechy’nin dijital öncelikli Müşteri Hizmetleri çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinin.

“Gönder” düğmesini tıklayarak, gizlilik politikamıza uyma ve çerez kullanımını kabul etme konusunda onayınızı belirtmiş olursunuz.

Spechy is an all-in-one omnichannel communication solution for contact centers, customer support teams and more.

Contacts

Istanbul / Turkey
omni@spechy.com

@2023 Spechy all rights reserved

Need Help?

Check Our Help Center

Scroll to Top